ЗА НАС

Тим од искусни ИТ професионалци во следниве области:
изработка на веб сајтови и софтвер, нивно ажурирање и одржување; организација на онлајн виртуелни конференции  со помош на бизнис пакетите на Zoom платформата; инсталациија, конфигурација и одржување на компјутерски мрежи; конфигурирање и продажба на хардвер; инсталација на софтвер; консултациски услуги и решенија во врска со глобалниот дистрибуциски софтвер за авионски карти Амадеус; решенија за онлајн трговија; графички дизајн и припрема; дигитален маркетинг и SEO…

УСЛУГИ

Веб сајтови

Изработка на секаков вид веб сајтови и нивно одржување.
Можност за интеграција со софтверот за туризам МК Травел.
Имплементација на плаќање онлајн, е-трговија, интегрирање на Amadeus ePower платформа за продажба на авионски карти, корпоративни веб страни итн.

Виртуелни конференции

Организација на онлајн виртуелни конференции со помош на бизнис пакетите на Zoom платформата.
Поддршка и активности пред, за време и после настанот.

Амадеус

Долгогодишно искуство и сертификација во областа на глобалниот дистрибуциски софтвер за резервации на авионски карти и хотели – Амадеус.
Консултации, техничка и функционална поддршка, имплементација на разни решенија.

Компјутерски мрежи

Инсталација, поврзување, конфигурирање и одржување на workgroup и active directory мрежи и сервери.

Хардвер

Продажба на хардверски компоненти и склопување на компјутерски ситеми, лаптопи, мултимедија, периферни уреди и др.

Одржување

На компјутерски мрежи и системи, PC-а, лаптопи, сервисирање, инсталација на софтвер, чистење од вируси, бекап и сл.

Како можеме ние да ви помогнеме во вашата Дигитална трансформација?

 

Ние им помагаме на фирмите и поединците во нивната намера да се дигитализираат преку разните решенија што ги нудиме од изработка на софтвер, веб сајтови, виртуелни конференции, консултантски услуги, администрирање на компјутерски мрежи, хардвер, инсталација и сл.

 • Софтвер
 • Хардвер
 • Консултации
 • Мрежи
 • Инсталации
 • Сервери
 • Виртуелни конференции
 • Веб дизајн
 • Графички дизајн
 • Е-трговија
 • Социјални медиуми
 • SEO

ПОРТФОЛИО

Дел од нашите проекти

КОНТАКТ