Show all

Изработка на динамичен веб сајт

499.00749.00

Исчисти
SKU: web01 Категорија: Ознака:
Опис

Изработка на динамичен веб сајт

  • До 6 страни
  • Галерија
  • Контакт
  • Мапа
  • Блог
  • Можност сами да ја менаџирате содржина
  • Прилагоден за сите уреди
    (responsive design)

 

*Во цената не спаѓа закуп на хостинг и домен.

Дополнителни информации
На колку јазици

1, 2, 3