Show all

Изработка на онлајн продавница

999.001,299.00

Исчисти
SKU: web02 Категорија: Ознаки: , ,
Опис

Изработка на современа онлајн продавница

  • Неограничен број на производи
  • Интегрирано онлајн плаќање
  • Можност сами да ја менаџирате содржината
  • Галерија
  • Контакт
  • Мапа
  • Блог
  • Прилагоден за сите уреди
    (responsive design)

 

*Во цената не спаѓа закуп на хостинг и домен.

Дополнителни информации
На колку јазици

1, 2, 3