Show all

Инсталација на оперативен систем + бекап на податоци

25.00

Windows OS + Backup

Опис

Услуга инсталација на оперативен систем Windows со претходно бекап на податоци и повторно враќање
+ Инсталација и конфигурација на драјвери
+ Инсталација на стандардни неопходни програми
Брзо, ефикасно и проверено, во најкраток временски период

* Во цената не спаѓа и лиценца за оперативниот систем