Show all

Инсталација на оперативен систем

20.00

Windows OS

Опис

Услуга инсталација на оперативен систем Windows
+ Инсталација и конфигурација на драјвери
+ Инсталација на стандардни неопходни програми
Брзо, ефикасно и проверено, во најкраток временски период

* Во цената не спаѓа и лиценца за оперативниот систем