Show all

Чистење на компјутер од вируси

20.00

Windows OS

Категорија: Ознаки: , , ,
Опис

Услуга чистење на компјутер од вируси.
Далечински (remote) или во сервис.

* Во услугата не спаѓа и лиценца за антивирус програм